Roodborst

12 hoekwoningen

De hoekwoningen en tussenwoningen hebben een opvallende architectuur. Kenmerkend is de lichtbruin gemêleerd baksteen, in combinatie met de kleur geelbruin van de voordeur en panelen. Het verticale metselwerk in de gevel geeft hier nog een extra dimensie aan.

Deze woningen bieden zeer veel ruimte. De keuken is standaard gesitueerd aan de achterzijde waardoor er een directe verbinding met de tuin is. De achterzijde van de woning heeft een schuifpui waardoor u toegang hebt tot de brede achtertuin. De berging heeft ook een uitgang naar de tuin. Op de verdieping bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers, een ruime badkamer en separaat toilet. De grote zolder biedt ruimte voor een vierde slaapkamer (optioneel). Kortom, een geweldig ruim huis in een mooie, groene omgeving.

* Bouwnummers 8 & 29 hebben standaard een verhoogde kap.

Beschikbaar in fase II

bouwnummers 4, 22 en 25

Bospark Ekelen
Fase I: 14 woningen (VERKOCHT)Fase III: 12 woningenBouwnummer 2 (fase II)Bouwnummer 4 (fase II)Bouwnummer 22 (fase II)Bouwnummer 25 (fase II)Bouwnummer 26 (fase II)

Fase I: 14 woningen (VERKOCHT)

In de eerste fase zijn in totaal 14 woningen van alle 3 types gerealiseerd. De woningen zijn reeds verkocht en opgeleverd.

Fase III: 12 woningen

In de wijk Ekelenberg worden in totaal 38 projectmatige woningen gerealiseerd. Er komen 14 tussenwoningen, 12 hoekwoningen en 12 twee-onder-een-kapwoningen. In de derde fase worden in totaal 12 woningen van alle 3 types gerealiseerd.

Meer informatie over:

Bouwnummer 4 (fase II)

Bouwnummer 22 (fase II)

Bouwnummer 25 (fase II)