Koolmees

14 tussenwoningen

De tussenwoningen en hoekwoningen hebben een opvallende architectuur. Kenmerkend is de lichtbruin gemĂȘleerde baksteen, in combinatie met de kleur geelbruin van de voordeur en panelen. Het verticale metselwerk in de gevel geeft hier nog een extra dimensie aan.

De woningen zijn bij uitstek geschikt voor starters. De keuken is gesitueerd aan de straatzijde en vanuit de woonkamer heeft u zicht en toegang tot uw achtertuin. In de tuin staat een berging. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer en toilet. De zolder biedt ruimte voor een vierde slaapkamer. Kortom, een heerlijk ruim huis in een mooie, groene omgeving.

Beschikbaar in fase III

Bouwnummers 9, 10, 19 en 20.

Bospark Ekelen
Fase I: 14 woningen (VERKOCHT en OPGELEVERD) Fase III: Bouwnummer 21 Fase II: 12 woningen (Verkocht) Fase II: Bouwnummer 4 Fase III: Bouwnummer 18 Fase III: Bouwnummer 8* Fase III: Bouwnummer 11 Fase III: Bouwnummer 20 Fase III: Bouwnummer 19 Fase III: Bouwnummer 9 Fase III: Bouwnummer 10 Fase III: Bouwnummer 17 Fase III: Bouwnummer 16 Fase III: Bouwnummer 13 Fase III: Bouwnummer 12

Fase I: 14 woningen (VERKOCHT en OPGELEVERD)

In de eerste fase zijn in totaal 14 woningen van alle 3 types gerealiseerd. De woningen zijn reeds verkocht en opgeleverd.

Fase III: Bouwnummer 21

Fase II: 12 woningen (Verkocht)

In de eerste fase zijn in totaal 12 woningen van alle 3 types gerealiseerd. De woningen zijn reeds verkocht en de bouw is in oktober 2020 van start gegaan.

Fase II: Bouwnummer 4

Fase III: Bouwnummer 18

Fase III: Bouwnummer 8*

Fase III: Bouwnummer 11

Fase III: Bouwnummer 20

Fase III: Bouwnummer 19

Fase III: Bouwnummer 9

Fase III: Bouwnummer 10