IJsvogel

12 twee-onder-een-kapwoningen

De zeer ruime twee-onder-een-kapwoningen bieden een verrassende aanblik. De architectuur van de twee woningen onder één kap verschilt namelijk en hierdoor ontstaat een speels effect. Dit wordt nog versterkt door de lichtbruin gemêleerd baksteen in combinatie met de kleur geelbruin van de panelen, voordeur en garagedeur.

Deze woningen bieden zeer veel ruimte. De keuken is standaard gesitueerd aan de achterzijde waardoor er een directe verbinding met de tuin is. De achterzijde van de woning heeft een schuifpui waardoor u toegang hebt tot de brede achtertuin. De berging heeft ook een uitgang naar de tuin. Op de verdieping bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers, een ruime badkamer en separaat toilet. De grote zolder biedt ruimte voor een vierde slaapkamer (optioneel). Kortom, een geweldig ruim huis in een mooie, groene omgeving.

Beschikbaar in fase II

bouwnummers 2 en 26

Bospark Ekelen
Fase I: 14 woningen (VERKOCHT)Fase III: 12 woningenBouwnummer 2 (fase II)Bouwnummer 4 (fase II)Bouwnummer 22 (fase II)Bouwnummer 25 (fase II)Bouwnummer 26 (fase II)

Fase I: 14 woningen (VERKOCHT)

In de eerste fase zijn in totaal 14 woningen van alle 3 types gerealiseerd. De woningen zijn reeds verkocht en opgeleverd.

Fase III: 12 woningen

In de wijk Ekelenberg worden in totaal 38 projectmatige woningen gerealiseerd. Er komen 14 tussenwoningen, 12 hoekwoningen en 12 twee-onder-een-kapwoningen. In de derde fase worden in totaal 12 woningen van alle 3 types gerealiseerd.

Meer informatie over:

Bouwnummer 4 (fase II)

Bouwnummer 22 (fase II)

Bouwnummer 25 (fase II)

Planning

Fase I
Bouwnummers 34, 35, 40 en 41

Fase II
Bouwnummers 2, 3, 27 en 28

Fase III
Bouwnummers 12, 13, 16 en 17

Plattegronden & gevels