Woningen

Woningen

In de fasen I, II, en III worden 38 woningen van de wijk Ekelenberg gerealiseerd. Op deze website vindt u alle informatie over de twee-onder-een-kapwoningen, type IJsvogel. De hoekwoningen, type Roodborst en de tussenwoningen, type Koolmees.

Fase I is compleet verkocht en opgeleverd en de bouw van Fase II is van start gegaan in oktober 2020. Fase III is eind oktober in verkoop gegaan en op dit moment is de verkoop gesloten.

Voor meer informatie over de verkoop kunt u contact opnemen met Hentenaar Makelaardij.

Bospark Ekelen
Fase I: 14 woningen (VERKOCHT en OPGELEVERD) Fase III: Bouwnummer 21 Fase II: 12 woningen (Verkocht) Fase II: Bouwnummer 4 Fase III: Bouwnummer 18 Fase III: Bouwnummer 8* Fase III: Bouwnummer 11 Fase III: Bouwnummer 20 Fase III: Bouwnummer 19 Fase III: Bouwnummer 9 Fase III: Bouwnummer 10 Fase III: Bouwnummer 17 Fase III: Bouwnummer 16 Fase III: Bouwnummer 13 Fase III: Bouwnummer 12

Fase I: 14 woningen (VERKOCHT en OPGELEVERD)

In de eerste fase zijn in totaal 14 woningen van alle 3 types gerealiseerd. De woningen zijn reeds verkocht en opgeleverd.

Fase III: Bouwnummer 21

Fase II: 12 woningen (Verkocht)

In de eerste fase zijn in totaal 12 woningen van alle 3 types gerealiseerd. De woningen zijn reeds verkocht en de bouw is in oktober 2020 van start gegaan.

Fase II: Bouwnummer 4

Fase III: Bouwnummer 18

Fase III: Bouwnummer 8*

Fase III: Bouwnummer 11

Fase III: Bouwnummer 20

Fase III: Bouwnummer 19

Fase III: Bouwnummer 9

Fase III: Bouwnummer 10

IJsvogel

12 twee-onder-een-kapwoningen

De zeer ruime twee-onder-een-kapwoningen bieden een verrassende aanblik. De architectuur van de twee woningen onder één kap verschilt namelijk en hierdoor ontstaat een speels effect. Dit wordt nog versterkt door de lichtbruin gemêleerd baksteen in combinatie met de kleur geelbruin van de panelen, voordeur en garagedeur.

Roodborst

12 hoekwoningen

De hoekwoningen en tussenwoningen hebben een opvallende architectuur. Kenmerkend is de lichtbruin gemêleerd baksteen, in combinatie met de kleur geelbruin van de voordeur en panelen. Het verticale metselwerk in de gevel geeft hier nog een extra dimensie aan.

Koolmees

14 tussenwoningen

De tussenwoningen en hoekwoningen hebben een opvallende architectuur. Kenmerkend is de lichtbruin gemêleerde baksteen, in combinatie met de kleur geelbruin van de voordeur en panelen. Het verticale metselwerk in de gevel geeft hier nog een extra dimensie aan.