Woningen

Woningen

In de fasen I, II, en III worden 38 woningen van de wijk Ekelenberg gerealiseerd. Op deze website vindt u alle informatie over de twee-onder-een-kapwoningen, type IJsvogel. De hoekwoningen, type Roodborst en de tussenwoningen, type Koolmees.

Op dit moment is fase I verkocht en fase II in verkoop. Ga met uw muis over onderstaande kaart heen om de beschikbare woningen in fase II te bekijken. Klik op de woning voor meer informatie.

Voor meer informatie over de verkoop kunt u contact opnemen met de makelaar Hentenaar Makelaardij.

Bospark Ekelen
Fase I: 14 woningen (VERKOCHT)Fase III: 12 woningenBouwnummer 2 (fase II)Bouwnummer 4 (fase II)Bouwnummer 22 (fase II)Bouwnummer 25 (fase II)Bouwnummer 26 (fase II)

Fase I: 14 woningen (VERKOCHT)

In de eerste fase zijn in totaal 14 woningen van alle 3 types gerealiseerd. De woningen zijn reeds verkocht en opgeleverd.

Fase III: 12 woningen

In de wijk Ekelenberg worden in totaal 38 projectmatige woningen gerealiseerd. Er komen 14 tussenwoningen, 12 hoekwoningen en 12 twee-onder-een-kapwoningen. In de derde fase worden in totaal 12 woningen van alle 3 types gerealiseerd.

Meer informatie over:

Bouwnummer 4 (fase II)

Bouwnummer 22 (fase II)

Bouwnummer 25 (fase II)

IJsvogel

12 twee-onder-een-kapwoningen

De zeer ruime twee-onder-een-kapwoningen bieden een verrassende aanblik. De architectuur van de twee woningen onder één kap verschilt namelijk en hierdoor ontstaat een speels effect. Dit wordt nog versterkt door de lichtbruin gemêleerd baksteen in combinatie met de kleur geelbruin van de panelen, voordeur en garagedeur.

Roodborst

12 hoekwoningen

De hoekwoningen en tussenwoningen hebben een opvallende architectuur. Kenmerkend is de lichtbruin gemêleerd baksteen, in combinatie met de kleur geelbruin van de voordeur en panelen. Het verticale metselwerk in de gevel geeft hier nog een extra dimensie aan.

Koolmees

14 tussenwoningen

De tussenwoningen en hoekwoningen hebben een opvallende architectuur. Kenmerkend is de lichtbruin gemêleerde baksteen, in combinatie met de kleur geelbruin van de voordeur en panelen. Het verticale metselwerk in de gevel geeft hier nog een extra dimensie aan.