Woningen

Woningen

In de fasen I, II, en III worden 38 woningen van de wijk Ekelenberg gerealiseerd. Op deze website vindt u alle informatie over de twee-onder-een-kapwoningen, type IJsvogel. De hoekwoningen, type Roodborst en de tussenwoningen, type Koolmees.

IJsvogel

12 twee-onder-een-kapwoningen

De zeer ruime twee-onder-een-kapwoningen bieden een verrassende aanblik. De architectuur van de twee woningen onder één kap verschilt namelijk en hierdoor ontstaat een speels effect. Dit wordt nog versterkt door de lichtbruin gemêleerd baksteen in combinatie met de kleur geelbruin van de panelen, voordeur en garagedeur.

Roodborst

12 hoekwoningen

De hoekwoningen en tussenwoningen hebben een opvallende architectuur. Kenmerkend is de lichtbruin gemêleerd baksteen, in combinatie met de kleur geelbruin van de voordeur en panelen. Het verticale metselwerk in de gevel geeft hier nog een extra dimensie aan.

Koolmees

14 tussenwoningen

De tussenwoningen en hoekwoningen hebben een opvallende architectuur. Kenmerkend is de lichtbruin gemêleerde baksteen, in combinatie met de kleur geelbruin van de voordeur en panelen. Het verticale metselwerk in de gevel geeft hier nog een extra dimensie aan.